Työssäoppiminen ravintola-alalla: Polku käytännön osaamiseen
2.10.2024 Artikkeli perustuu Tredun Täyskymppi-podcastin jaksoon (11/2023), jossa keskusteltiin työssäoppimisesta erityisesti ravintola-alan näkökulmasta. Jakson vieraana…
2.10.2024 Artikkeli perustuu Tredun Täyskymppi-podcastin jaksoon (11/2023), jossa keskusteltiin työssäoppimisesta erityisesti ravintola-alan näkökulmasta. Jakson vieraana…
15.5.2023 Kaikki alkoi siitä, kun suoritimme syksyllä 2022 K-Mestarimyyjäkoulutuksen ja tutustuimme läheisemmin K-ryhmään. Opettajamme tapasi K-kauppiasliiton koulutuspää…
11.5.2023 Tredun Lempäälän toimipisteessä Virta-Kampuksella kisattiin Virta-Heimo yrittäjyyskisa. Kisa toteutettiin tiiviissä yhteistyössä yrittäjäyhdistyksen kanssa. – I…
4.5.2023 Santalahdentiellä vietettiin 3.5.2023 soten SuPer-päivää. Ohjelmassa oli asiantuntijapuheenvuoroja, toimintapisteitä ja SuPer-torilla mahdollisuus jututtaa SuPe…
16.1.2023 Luonnonvarojen kulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä esimerkiksi tiloja, koneita ja laitteita tehokkaammin. Tilojen tehokkaampi käyttö vaatii uudenlaista aja…
14.12.2022 Työelämä elää vahvaa murrosta, joka luo uusia tarpeita yrityksille. Tarvitaan nopeasti tuoretta työvoimaa, joka voidaan kouluttaa yritysten yksilöllisiin tarpei…