Ravintola- ja catering-alan kestävyysosaaminen karttuu ruokahävikkikurssilla
14.3.2023 Tredun Santalahdentien toimipisteessä ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat hävikkiruokakurssilla ruokaa pätkistä, palasista, avatuista paketeista…
14.3.2023 Tredun Santalahdentien toimipisteessä ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat hävikkiruokakurssilla ruokaa pätkistä, palasista, avatuista paketeista…
16.1.2023 Luonnonvarojen kulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä esimerkiksi tiloja, koneita ja laitteita tehokkaammin. Tilojen tehokkaampi käyttö vaatii uudenlaista aja…
30.11.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun prosessitekniikan opetuksessa käytetään ensi syksystä lähtien raaka-aineena Tampereen ev.lut. seurakunnan Ruokapankin hävi…
30.11.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan toimipisteessä oli suursiivous. Viisi lavallista käytöstä poistettua sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) oli päät…
30.11.2022 Kun puhutaan hävikistä, ajatukset kiinnittyvät ruokaan tai erilaisiin materiaaleihin, joiden kohdalla hävikkiä tulisi välttää. Hävikkiä on kuitenkin kaikki ne r…
30.11.2022 Kierto Fest -kiertotalousmessut kokosivat Tampere-taloon viime viikolla yli 60 kiertotaloustoimijaa ja monisatapäisen vierailijajoukon. Tredun lisäksi muutkin k…
30.11.2022 Prosessitekniikan opiskelijat perehtyvät opintojensa aikana uusioraaka-aineiden käsittelyyn. Teollisuudessa tarvitaan osaajia, jotka hallitsevat työssään myös e…
28.11.2022 Tredun Ajokinkujan-toimipisteelle haetaan kestävän kehityksen sertifikaattia. Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 2.11.2021. – Emme halunneet olla ainakaan jä…
9.11.2022 Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 26.11.2021. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on yksi Tampereen yliopiston yhteistyökumppaneista eurooppalaisessa CCC-C…
29.8.2022 Työelämässä tarvitaan uudenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Työelämän tarpeet liittyvät entistä enemmän ekologiseen kestävyyteen. Yksi vastaus osaamistarpeisi…