Vastuullisuuslupaukset innostivat tredulaisia yli odotusten
24.5.2023 Osallistuimme Tredussa kevään aikana VASKI-hankkeen (vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus) valtakunnalliseen haastekampanjaan. Kampanjan tarkoituksena…
24.5.2023 Osallistuimme Tredussa kevään aikana VASKI-hankkeen (vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus) valtakunnalliseen haastekampanjaan. Kampanjan tarkoituksena…
10.5.2023 Maakuntakaavan esitys Helvetinjärven ja Seitsemisen kansallispuistojen välisen alueen kehittämisestä kuulostaa retkeilijän paratiisilta. Todellisuudessa esitys…
14.3.2023 Tredun Santalahdentien toimipisteessä ravintola- ja catering-alan opiskelijat valmistavat hävikkiruokakurssilla ruokaa pätkistä, palasista, avatuista paketeista…
23.2.2023 ”Mitä vaan ikinä tehdään, se täytyy tehdä kestävästi. Juuri sen pitäisi olla perimmäinen ajatus kaikissa strategioissa”, toteaa Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ravintola- ja catering-alan opettaja sekä työelämän asiakasvastaava Roosa Haapajoki.
16.1.2023 Luonnonvarojen kulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä esimerkiksi tiloja, koneita ja laitteita tehokkaammin. Tilojen tehokkaampi käyttö vaatii uudenlaista aja…
7.12.2022 Tredulaisilta kysyttiin syksyn roadshow-kiertueella, mitä ammattiin liittyviä kestävyysasioita olet pohtinut viimeksi, ja mitä kestävyyteen liittyviä valintoja…
29.8.2022 Työelämässä tarvitaan uudenlaista osaamista ja ammattitaitoa. Työelämän tarpeet liittyvät entistä enemmän ekologiseen kestävyyteen. Yksi vastaus osaamistarpeisi…