Yhteinen keittiö vahvistaa ammattitaitoa ja yhteisöllisyyttä
16.1.2023 Luonnonvarojen kulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä esimerkiksi tiloja, koneita ja laitteita tehokkaammin. Tilojen tehokkaampi käyttö vaatii uudenlaista aja…
16.1.2023 Luonnonvarojen kulutusta voidaan vähentää hyödyntämällä esimerkiksi tiloja, koneita ja laitteita tehokkaammin. Tilojen tehokkaampi käyttö vaatii uudenlaista aja…
30.11.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun prosessitekniikan opetuksessa käytetään ensi syksystä lähtien raaka-aineena Tampereen ev.lut. seurakunnan Ruokapankin hävi…
30.11.2022 Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Hervannan toimipisteessä oli suursiivous. Viisi lavallista käytöstä poistettua sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) oli päät…
30.11.2022 Kun puhutaan hävikistä, ajatukset kiinnittyvät ruokaan tai erilaisiin materiaaleihin, joiden kohdalla hävikkiä tulisi välttää. Hävikkiä on kuitenkin kaikki ne r…
30.11.2022 Kierto Fest -kiertotalousmessut kokosivat Tampere-taloon viime viikolla yli 60 kiertotaloustoimijaa ja monisatapäisen vierailijajoukon. Tredun lisäksi muutkin k…
30.11.2022 Prosessitekniikan opiskelijat perehtyvät opintojensa aikana uusioraaka-aineiden käsittelyyn. Teollisuudessa tarvitaan osaajia, jotka hallitsevat työssään myös e…