Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Kosmetologi ja asiakas

Erikoiskosmetologi

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon ihon erikoishoidon osaamisalan suoritettuasi osaat tehdä asiakkaille ihonhoidon palvelukokonaisuuksia erikoishoitomenetelmillä. Sinulla on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä. Erikoiskosmetologina osaat palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustasi ja erikoisosaamistasi laajasti hyödyntäen.

Osaat luoda yhteistyöverkostoja muiden asiantuntijoiden kanssa, johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja. Erikoiskosmetologina osaat suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja. Osaat huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöään sekä edistää kestävää kehitystä. Osaat arvioida omaa työtäsi, hyödyntää sitä oman työsi kehittämiseksi ja osaksi omaa urasuunnitteluasi.

Erikoiskosmetologina sinulla on hyvät valmiudet toimia/työskennellä yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Voit toimia/työskennellä lähialojen kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.

Sinua voisi myös kiinnostaa