Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opettaja ja opiskelija nostaa toisen opiskelijan nostolaitteella pyörätuoliin kodinomaisessa ympäristössä

Hoiva-avustajaksi Attendolle

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon osatutkinto

Attendo hakee työntekijöitä avustaviin hoivatyön tehtäviin hoivakoteihinsa ympäri Pirkanmaata. Työnantaja tarjoaa mahdollisuuden suorittaa hoiva-avustajan opinnot oppisopimuksella työn ohessa. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton.

Hoiva-avustajat työskentelevät avustavissa tehtävissä eri-ikäisten ihmisten kanssa erilaisissa työpaikoissa
esimerkiksi vanhus- ja vammaistyössä. Hoiva-avustajat ohjaavat ja toimivat tukena asiakkaan arjessa selviytymisessä.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille henkilöille,
jotka haluavat työskennellä ihmisläheisessä työssä. Koulutukseen hakeutuville järjestetään työnantajan haastattelu ja soveltuvuuskoe. Koulutukseen valittavalla tulee olla riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn (B1.1).

Opiskelu tapahtuu työn ohella ja käytännönläheisesti yhteistyössä Attendon kanssa!


Suurin osa opiskelusta on työpaikalla tapahtuvaa käytännönläheistä oppimista. Opiskeluun kuuluu myös tietopuolista koulutusta Tredussa.

Tietopuolinen koulutus sisältää lähi- ja etäopiskelua. Lähiopetusta on keskimäärin 3 päivää kuukaudessa. Työpaikkakouluttajat ja opettajat ohjaavat opiskelijaa tarpeen mukaan ja opintojen suorittamiseen saat tarvittaessa myös henkilökohtaista tukea. Lähiopetuspäivät toteutetaan Tampereen seudun ammattiopiston Tredun Santalahdentien toimipisteessä (os. Santalahdentie 10, Tampere) tai Teamsin välityksellä.

Hoiva-avustajan koulutus muodostuu kahdesta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitajakoulutuksen) osasta: kasvun ja osallisuuden edistäminen ja ikääntyvien osallisuuden edistäminen. Mikäli myöhemmin jatkat opintoja lähihoitajakoulutuksessa, voit hyödyntää jo suoritetut tutkinnonosat lähihoitajatutkinnossa.

Mikäli kiinnostuit asiasta, ota yhteys Attendon Pirkanmaan alueen rekrytointikoordinaattoriin Kirsi Seitovaaraan. Puhelimitse puh. 041 7309280, sähköpostilla: kirsi.seitovaara@attendo.fi tai whatsapp-viestillä.

Koulutus alkaa 5.10.2021. Hae mukaan viimeistään 29.8.2021!