Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Lähiesimiehen ammattitutkinto puhtauspalvelualan osaajalle

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Puhtauspalvelualan lähiesimiestyön ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit työryhmän tai tiimin vetäjänä, palveluohjaajana, osaston tai palveluyksikön tai vastaavan lähiesimiehenä tai olet siirtymässä kyseisiin tehtäviin.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneella on osaamista suunnitella ja ohjata työryhmän työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Hänellä on hyvät viestinnälliset valmiudet ja hän osaa kehittää työryhmänsä toimintaa. Valinnaisesta tutkinnon osasta riippuen tutkinnon suorittajalla on erityistä osaamista asiakkuuksien vahvistamiseksi, toiminnan kannattavuuden parantamiseksi tai henkilöstötyön kehittämiseksi omassa työryhmässä.

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät työsuhdetta sekä työryhmää/tiimiä, jota ohjaat.

Esimiestyössä tärkein ominaisuus on ihmisten ymmärtäminen ja vuorovaikutus. Lähiesimies on myös hyvä kuuntelija, sovittelija, suunnannäyttäjä, motivoija, kehittäjä, tuloksentekijä, organisoija ja päätöksentekijä.

Koulutuksessa saat mm.

  • osaamista ja varmuutta työryhmään tai tiimin ohjaamiseen ja perehdyttämiseen
  • uusia ajatuksia ja toimintamalleja toiminnan kehittämiseen
  • osaamista ja valmiuksia esimiestyössä toimimiseen
  • tietoa lainsäädännön määräämien oikeuksien ja velvollisuuksien ymmärtämiseen

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp) sopii lähiesimiehenä työskenteleville tia lähiesimiehen tehtäviin vasta siirtyville. Lähiesimiestyön ammattitutkinto tarjoaa monipuolisen osaamisen esimiestyöstä.