Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Osatutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Sinulle,

joka olet kiinnostunut ruuanvalmistuksesta sekä asiakaspalvelusta ja haluat työllistää itsesi lyhyellä koulutuksella. Koulutuksella voit laajentaa nykyistä osaamistasi tai rohkeasti aloittaa työt uudella alalla.

Ravitsemispalveluissa toimiminen -koulutuksessa opit valmistautumaan työvuoroon, huolehtimaan toimitilat käyttökuntoon, valmistamaan aamiais- ja lounasruokia sekä tuotteita myyntiä varten ja pitämään huolta niiden laadusta ja riittävyydestä, palvelemaan asiakkaita, myymään tuotteita ja rekisteröimään myyntiä sekä päättämään työvuoron työtehtävät.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ravintola-alan perustutkinnosta osatutkinto ja työllistyä ravintola-alan monipuolisiin ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Koulutuksen sisältö
- Ruoanvalmistus ja ravitsemusosaaminen
- Omavalvonta ja työturvallisuus
- Raaka-ainetuntemus
- Erityisruokavaliot
- Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely


Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniaosaamispassi ja anniskelupassi.



Sinua voisi myös kiinnostaa