Opiskele elintarvikealan ammattilaiseksi!

Haluatko olla työmarkkinoilla kiinnostava tekijä?
Yhteishaku 18.2. – 18.3.2025
Hae Treduun osoitteessa opintopolku.fi

Elintarviketyöntekijä helpottaa ihmisten arjen organisointia tekemällä hyvää ja maittavaa ruokaa. Opiskele itsellesi mielihyvää ja makunautintoja tuottava ammatti.

Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet elintarviketuotantolaitoksissa tai elintarviketeollisuudessa tai elintarvikeliikkeiden myynti- ja esittelytehtävissä. Leipuri-kondiittorin työpaikkoja ovat leipomot ja konditoriat tai teollisuusleipomot, paistopisteet, kahvila-konditoriat, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteet tai pitopalveluyritykset. Lihatuotteiden valmistajana työskentelet esimerkiksi lihanleikkaamoissa, lihavalmistetuotannossa tai teurastamoissa tai lihan käsittely- ja myyntitehtävissä.

Elintarvikealan perustutkinnossa on neljä osaamisalaa. Tredussa voit opiskella elintarvikkeiden valmistajaksi, leipuri-kondiittoriksi tai lihatuotteiden valmistajaksi.

Elintarvikealan perustutkintoa voit opiskella Tredussa Kangasalan kampuksella ja Hepolamminkadun kampuksella Tampereella.

Tutustu:

Kangasalan kampus (Finnentie 39, 36200 Kangasala)
Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori


Hepolamminkadun kampus, Tampere (Hepolamminkatu 10, 33720 Tampere)
Elintarvikkeiden valmistaja
Leipuri-kondiittori
Lihatuotteiden valmistaja

Kysy lisää

Kangasalan kampus

Opinto-ohjaaja

Eeva-Liisa Rimpivaara

Hepolamminkadun kampus, Tampere

Opinto-ohjaaja

Ulla Kellokumpu