Opit mielihyvää ja arjen organisointia helpottavan ammatin perustaitoja.
Tutustu koulutuksiimme:
Klikkaa koulutuksen nimeä ja lue lisää!
Suomen kieltä ja ravintola-alaa
Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa Ravitsemispalveluissa toimimisen ja Kahvilapalvelun osatutkinnot Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta. Tutkinnon osan voi hyödyntää esimerkiksi osana Ravintola- ja catering-alan perustutkintoa ja koulutuksen aikana suoritettavat korttikoulutukset (hygieniapassi) edistävät työllistymistä.
Elintarvikealan perustaitoja ja suomen kieltä
Koulutus antaa sinulle valmiuksia toimia elintarvikealan yrityksen perustehtävissä, esimerkiksi ennakoivissa työtehtävissä raaka- aineiden vastaanotossa, esikäsittelyssä, tuotteen valmistuksessa, pakkaamisessa tai varastotoiminnoissa. Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa elintarvikealan perustutkinnon elintarviketuotannossa toimiminen -pakollinen tutkinnon osa. Opit noudattamaan omavalvontaa ja hygieniaa sekä suoritat hygieniapassitestin.
Molemmissa koulutuksissa opiskelua ja osatutkinnon suorittamista tuetaan S2-opinnoilla. S2-opintoja opiskellaan harjoituksissa ja työssä mm. ammattisanaston oppimiseksi.
Kysy lisää:
Suomen kieltä ja ravintola-alaa
Elintarvikealan perustaitoja ja suomen kieltä