Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Rohkee Retee Reilu - Tämä on Tredu!

Tredu eli Tampereen seudun ammattiopisto tarjoaa

 • 29 perustutkintoa
 • 21 ammattitutkintoa
 • 11 erikoisammattitutkintoa
 • 14 toimipistettä Pirkanmaalla
 • Oppisopimuskoulutusta kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin
 • Tutkinnon osista työnsyrjään
 • Yrityksille ja työelämälle suunnattuja koulutuksia
 • Esimies- ja johtamiskoulutuksia
 • Ammatilliseen koulutukseen valmentavaa VALMA-koulutusta
 • Kansainvälisiä opintopolkuja ja englanninkielisiä koulutuksia
 • Maahanmuuttajakoulutusta
 • Tredussa opiskelee vuosittain 8 000 nuorta ja 9 000 aikuisopiskelijaa.

Me olemme monien mahdollisuuksien Tredu

Moro! Haluat selvästi oppia uutta ja kenties löytää itsestäsi täysin uusia puolia. Se on hienoa, olet oikeassa paikassa.

Me täällä Tredussa olemme sinua varten, Rohkeesti, Reteesti ja Reilusti. Tehtävämme on huolehtia, että saat työelämääsi parhaat mahdolliset eväät ja etumatkaa muihin aina, kun haluat. Meidän monista koulutusmahdollisuuksista löydät taatusti omasi.

Uskomme ja tiedämme, että tekemällä opit parhaiten. Siksi mekin Tredussa olemme tekeviä ja käteviä: kasvamme ja kehitymme yhdessä kanssasi. Kun opiskelet meillä, saat käytännönläheistä oppia ja taitosi karttuvat ison osan ajasta oikeilla työpaikoilla tai älykkäissä oppimisympäristöissä, joissa koneet ja laitteet ovat alansa parhaimmistoa. Tredussa sinusta tulee edelläkävijä, joka on valmis tulevaisuuden älykkääseen työelämään. Se on ammatillista etumatkaa ja osaamista, jota työnantajat arvostavat hyvän asenteesi lisäksi.

Tredussa voit aloittaa opiskelusi koska tahansa, syksystä kevääseen. Rakennamme opintosi toiveittesi ja elämäntilanteesi mukaan. Meillä voit kouluttautua ensimmäiseen ammattiin, opiskella uudelle alalle tai ponnistaa tulevaisuuden yrittäjäksi. Työelämäyhteistyö monipuolisine koulutuksineen täydentää paletin: sadoista kursseista ja useista eri toimipisteistämme löydät itsellesi varmasti sopivan alan, ajan ja paikan kasvattaa ammatillista osaamistasi koko työelämäsi varrella.

Kun osoitat ammatilliset taitosi aidoissa työympäristöissä, myös työnantajat huomaavat osaamisesi. Kenties työllistyt valmistumisesi jälkeen jo sinulle tuttuun paikkaan! Siihen pyrimme. Opiskeluaikana sinuun saattaa syttyä myös intohimo oman yrityksen perustamiseen, siihenkin kannustamme ja tuemme jo opintojesi aikana. Mikä vain tuntuu sinusta omimmalta. Mahdollisuuksia on yhtä paljon kuin opiskelijoita.

Jokainen on meille arvokas, koska unelmat ja tavoitteet työelämässä ansaitsevat tulla kuulluksi. Niiden toteuttamiseksi me teemme töitä ja tarjoamme sinulle laajasti mahdollisuuksia kehittää osaamistasi. Näin autamme sinua matkallasi kohti työelämäsi huippua, jolla Rohkeet, Reteet ja Reilut ammattilaiset pärjäävät taatusti.


Tredusta valmistutaan tuhansiin töihin


Tredun toimipisteet ja sopimuskunnat

Tredun toimipisteet ja sopimuskunnat

Tredun toimipisteitä on Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Virroilla ja kaikkiaan seitsemän Tampereella.

Tredun sopimuskuntia ovat Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Tampere, Vesilahti, Ylöjärvi ja Virrat.