Pirkanmaan Matkailu- ja Ravintolayrittäjät palkitsivat Tredun ansioituneita opiskelijoita stipendein

Stipendien saajat Tredun Santalahdentien toimipisteen sisäpihalla.

Pirkanmaan Matkailu- ja Ravintolayrittäjät myönsivät stipendejä kolmelle ansioituneelle Tredun opiskelijalle. Tänä vuonna stipendien saajiksi valittiin Luca Eriksson, Sanna Koskinen ja Netta Järvinen

Luca Eriksson palkittiin MaRan Pirkanmaan paikallisyhdistyksen stipendillä, joka myönnettiin erityisesti hänen monipuolisen kokemuksensa ansiosta. Luca on työskennellyt opintojensa aikana sekä suurtalouskeittiöissä että fine dining -ravintoloissa.  

– Lucan monipuolinen kokemus on sellaista, mitä me arvostamme todella paljon, sillä se antaa mahtavat eväät tulevaisuutta ajatellen, Pirkanmaan matkailu- ja ravintola-alan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Tommi Harju kommentoi kertoessaan perusteluita stipendin myöntämiselle.   

Sanna Koskinen ja Netta Järvinen saivat puolestaan Henrik Bittenin stipendirahaston stipendit. Henrik Bittenin rahaston stipendit on jaettu vuodesta 2011 lähtien, ja ne on tarkoitettu tukemaan alasta innostuneita, motivoituneita ja vihkiytyneitä opiskelijoita. Stipendien tavoitteena on rohkaista nuoria kehittämään osaamistaan ja pyrkimään korkealle alallaan. 

Kaikki kolme stipendin saajaa ovat jo tiukasti kiinni työelämässä ja kesä meneekin pitkälti töiden parissa erilaisissa ravintola- ja matkailualan työtehtävissä.  

– Hyvät fiilikset tulevaisuutta ajatellen! Komppasivat kaikki kolme stipendin saajaa. 

Tämän vuoden stipendien jakotilaisuudessa oli mukana Pirkanmaan matkailu- ja ravintola-alan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Tommi Harju, varapuheenjohtaja Minna Kaikkonen ja sihteeri Tuire Siren. He korostivat, että hakemuksia oli tänäkin vuonna paljon ja taso oli erittäin korkea. Tämä osoittaa, että alalla on paljon motivoituneita ja lahjakkaita opiskelijoita, jotka ovat valmiita panostamaan tulevaisuuteensa. 

Pirkanmaan Matkailu- ja Ravintolayrittäjät toivovat, että stipendit kannustavat opiskelijoita jatkamaan ahkeraa työskentelyä ja kehittymistä alalla. Onnea vielä kaikille!